top of page
Veterinärmottagning

För mig är det viktigt att vara lite annorlunda till det bättre. Eftersom jag har mottagningen där jag bor blir ett veterinärbesök hos mig mycket mer personligt, utan att för den skull tumma på kvaliteten i mitt arbete. Veterinärvård utan mellanhänder, där man alltid får ha samma veterinärkontakt, gör att utredningar, behandlingar och uppföljningar blir mer effektiva och med ett bättre resultat.


En stor fördel hos mig är att man kan boka sitt eget veterinärbesök online, även samma dag när möjlighet finns. Det innebär att bokningssystemet blir väldigt flexibelt för er som djurägare.


Baserat på vilken typ av skada eller sjukdom djuret har anpassas bokningen så att det finns tillräckligt mycket tid att utföra eventuella åtgärder direkt. Jag lägger stor vikt vid att det inte ska finnas några tveksamheter i informationen om djurets tillstånd samt eventuell eftervård som kommer att krävas. Till exempel skickas hemgångsråd alltid skriftligen om så önskas, och man är alltid välkommen att höra av sig via epost, sms eller telefon om något skulle vara oklart.


Under fliken tjänster kan du se vad jag kan erbjuda hos mig. Jag kan inte göra allt, men jag kan göra mycket. Framförallt är jag ärlig med mina möjligheter och ordnar gärna remiss till en mer specialiserad veterinär eller klinik om så krävs.


Jag hoppas att det låter bra och att du vill boka ditt nästa veterinärbesök hos mig!

bottom of page