top of page
Välkommen till bokningssidan!

Via bokningssidan kan du själv boka ett veterinärbesök när det passar dig. De allra flesta ärenden går att boka, alltifrån vanliga veterinärbesök till besiktningar och vaccinationer. Är du osäker på vilken typ av bokning som passar dig finns information om de olika besöken både i själva bokningssystemet och även om du klickar på rubrikerna i prislistan. Om du tycker att det är svårt är du självklart alltid välkommen att ringa mig för bokning under ordinarie telefontid vardagar mellan kl. 8-9 eller skicka mejl/sms så svarar jag så snart som möjligt.

Bokningssystemet tillåter bokningar så nära inpå besöket som 30 minuter. Det innebär att även om jag inte har drop-in för exempelvis vaccinationer, går det oftast att få till en tid väldigt snabbt. 

 

Jag har tider avsedda för akutpatienter i princip varje vardag. Dessa går inte att boka online utan endast efter kontakt med mig under telefontiden på morgonen eller via sms under dagen. Det går alltid att höra av sig och fråga! 

Behöver du avboka ditt besök ska det göras senast 24 timmar innan. Det tillåts tyvärr inte av- eller ombokning av ett besök i onlinebokningen. Behöver du avboka är det lättast att skicka ett sms eller mejl. Vill du boka om, boka då ett nytt besök med rätt tid och avboka det gamla via sms/mejl.

  1. Välj tid i bokningsystemet genom att välja kategori ("orsaksgrupp") och besöksorsak. Välj en dag och tid som passar dig och fyll i de obligatoriska uppgifterna för att boka. En bokningsbekräftelse skickas automatiskt till din angivna epostadress.
     

  2. Har du aldrig varit hos mig tidigare måste du registrera dig som kund hos mig. I registreringen fyller du samtidigt in uppgifterna för det djur som bokningen avser. Du som ska besöka mig med flera djur måste slutföra registreringen en gång per djur. Har både du och ditt djur besökt mig tidigare är ni redan registrerade och du kan hoppa över det här steget.
     

  3. Nu är ditt besök bokat. Välkommen!

Hur bokningsystemet fungerar
Katt och arbete
bottom of page