top of page
Aktuellt

Här kan du hitta allting som är på gång på mottagningen! Klicka på knapparna eller scrolla neröver för att få mer information om operationsdagar, tanddagar och aktuella kampanjer.

Operationsdagar

Med jämna mellanrum hyr jag in en sköterska på konsult som bistår mig vi operativa ingrepp. Intag av hundar sker löpande under dagen för att de inte ska behöva vänta på sin tur samt får gå hem så snart de är vakna och slippa vara i onödig kontakt med andra hundar. Innan djuret lämnas görs en pre-operativ undersökning inför narkosen och vi kompletterar uppgifter om er som djurägare och om patienten, likväl som diskuterar eventuella övriga åtgärder som önskas i samband med ingreppet, t.ex. vaccination, ID-märkning och kloklippning.

 

Hemgångstiden varierar beroende på hur många patienter vi har och vilken patient som är först ut. Det är viktigt för oss att alla är ordentligt vakna och kontrollerade innan de får gå hem. 

Aktuella datum: 13/9

Vänligen observera att jag inte utför kirurgiska ingrepp på högriskpatienter som kräver mer omvårdnad både före, efter och under ingreppet. Hit inkluderas alla trubbnosiga raser samt djur med kroniska, allvarliga sjukdomar. Säkerheten kommer alltid först när det handlar om era djur!

bottom of page