top of page
Aktuellt

Här kan du hitta allting som är på gång på mottagningen! Klicka på knapparna eller scrolla neröver för att få mer information om operationsdagar, tanddagar och aktuella kampanjer.

Kastrationkampanj för hankatter

Kastrering av hankatter görs fortlöpande av mig, men vissa dagar ägnar jag specifikt till just hankatterna, och då till ett extra lågt pris! Då får du lämna din katt vid anvisad tid och hämta honom efter några timmar. I samband med lämningen gör jag en enklare undersökning för att se att allt står rätt till, och jag kontrollerar även era uppgifter samt om ytterligare behandling är önskad, t.ex. vaccination och/eller chipmärkning.

 

Aktuella datum: inga planerade kampanjer just nu

 

På kampanjdagen kostar kastrationen 750kr och om katten är omärkt ingår ID-chipmärkning i priset. Vill du även vaccinera din katt betalar du endast 350kr för vaccinet. Du kan själv boka in din katt via bokningssidan. Välj "KAMPANJ" och "kastration hankatt" så hamnar du rätt!

Purina_logo_PNG3.png

25%

Purina har ett fantastiskt fodersortiment med en hög kvalitet, men på grund av att leveranserna inte skett så smidigt som jag skulle önskat så har jag nu beslutat att byta foderleverantör till Hill's istället. Därför får alla som köper Purina-foder hela 25% rabatt på påsarna till de tar slut i lager hos mig. Kontakta mig om ni önskar köpa veterinärfoder!

Image by Andriyko Podilnyk
Tandvårdsdagar / PTR

Någon till några gånger i månaden erbjuder jag professionell tandrengöring (PTR). Då sövs patienten och all tandsten tas bort med ultraljud. Enstaka "enkla" tänder som är lösa kan jag plocka bort, men min mottagning är inte utrustad för att ta bort många eller större tänder med flera rötter. Då måste patienten remitteras för avancerad tandvård.

Innan du bokar tid för PTR vill jag att du först bokar en tandkontroll. Då bedöms djurets munstatus och allmänna hälsa. Detta är viktigt för att behandlingen ska bli så bra som möjligt för alla inblandade.

Aktuella datum: 15/3, 5/4 och 26/4

Vänligen observera att jag inte utför kirurgiska ingrepp eller PTR på högriskpatienter som kräver mer omvårdnad både före, efter och under ingreppet. Hit inkluderas alla trubbnosiga raser samt djur med kroniska, allvarliga sjukdomar. Säkerheten kommer alltid först när det handlar om era djur!

som möjlig

Image by Vincent van Zalinge
Operationsdagar

Med jämna mellanrum hyr jag in en sköterska på konsult som bistår mig vi operativa ingrepp. Operationsdagarna är uppdelade i två arbetspass, förmiddag respektive eftermiddag. Har du en bokad tid till förmiddagen lämnar du ditt djur vid 8.00, och har du en bokad tid till eftermiddagspasset är ni välkomna att lämna till kl. 13. Innan djuret lämnas görs en enklare undersökning inför narkosen och vi kompletterar uppgifter om er som djurägare och om patienten, likväl som diskuterar eventuella övriga åtgärder som önskas i samband med ingreppet, t.ex. vaccination, ID-märkning och kloklippning.

 

Hemgångstiden varierar beroende på hur många patienter vi har och vilken patient som är först ut. Det är viktigt för oss att alla är ordentligt vakna och kontrollerade innan de får gå hem. 

Aktuella datum: 29/3 och 19/4

Vänligen observera att jag inte utför kirurgiska ingrepp eller PTR på högriskpatienter som kräver mer omvårdnad både före, efter och under ingreppet. Hit inkluderas alla trubbnosiga raser samt djur med kroniska, allvarliga sjukdomar. Säkerheten kommer alltid först när det handlar om era djur!

bottom of page